Istoric si viziune - Wetterbest

Wetterbest oferă clienţilor servicii de top:

Livrare rapidă
Ambalare sigură
Calitate certificată
Trasabilitate produsele
Consultanţă
Suport tehnic

Calitate, rezistență și siguranță – pe fiecare casă! Wetterbest este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de acoperișuri metalice din România.

Wetterbest este  un producător și furnizor strategic de sisteme complete durabile pentru acoperișuri pentru construcții rezidențiale și industriale: țiglă metalică, sageac metalic perforat, sisteme învelitori prefălțuite, sisteme pluviale, tablă cută înaltă și accesorii.

De mai bine de 25 de ani acoperim casele romanilor și le oferim un mediu de viață sănătos, siguranță și confort, prin produse sustenabile, rezistente și  de înaltă calitate. Astăzi avem o capacitate de producție anuală de peste 10 milioane de metri patrati de tiglă metalică, peste 400 de modele și un proces operațional 100% digitalizat.

 

Eficiența soluțiilor noastre se datorează celor 40 de linii de producție automate, materiilor prime certificate internațional pe care le folosim în procesele de producție, transportului în condiții de maximă siguranță și expertizei tehnice pe care o oferim.

Oferim suport si valoare adăugată partenerilor nostri, protejăm mediul, creștem și dezvoltăm comunitățile din care facem parte din dorința de a a face din lume o casă mai bună pentru noi și generațiile viitoare.

Misiunea Wetterbest

Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperişuri metalice.

Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperişuri metalice. Mai mult, respectând promisiunea lucrului bine făcut, Wetterbest și-a asumat cu responsabilitate și rolul de

educator pentru profesia de montator de țiglă metalică, prin Scoala Wetterbest, devenind astfel prima fabrica romanească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperişuri şi învelitori, recunoscuți la nivelul Uniunii Europene.

Viziunea Wetterbest

Crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale. [wtb_easteregg lid=31]

Viziune

Crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale. Cum vor arăta clădirile viitorului depinde în mare măsură de ceea ce facem astăzi.

De aceea, credem cu tărie că este resposabilitatea fiecăruia dintre noi, cei implicați în acest domeniu, să contribuim la dezvoltarea de noi materiale de construcții, facile, pentru o lume mai curată, mai sigură și durabilă.

Wetterbest se identifică cu un set de valori solide ce au consolidat modul în care întreaga companie funcționează zilnic.

Integritate

Este valoarea fundamentală ce stă la baza tuturor acțiunilor noastre și care guvernează modul în care funcționăm în fiecare zi. Știm că încrederea se construiește în timp, de aceea întodeauna vom fi corecți și sinceri în relația cu angajații, clienții și beneficiarii produselor noastre.  Respectăm legislația în vigoare referitoare le sănătate, siguranță, calittae și protecția mediului.

Angajament

Ne asumăm promisiunea lucrului bine făcut, oferind suport tehnic, servicii și produse de calitate. Suntem alături de clienții nostri, avem grijă de mediu, ne implicăm și  dezvoltăm comunitățile din care facem parte. Acționăm responsabil  prin tot ceea ce facem. Credem cu tărie că prin acțiunile de zi cu zi putem construi un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri.

Performanță

Activitatea noastră zilnică are în vedere eficientizarea tuturor proceselor pentru a obține un raport optim între resursele utilizate și rezultatele obținute.

Ne bazăm pe fluxuri continue de feedback, utilizăm tehnologii avansate, investim permanent în programe de dezvoltare pentru a crea produse durabile și de a oferi cele mai bune soluții clienților nostri.

Suntem întotdeauna alături de partenerii noștri, oferim programe educaționale complexe, suport și consultanță, din dorința de crea plus valoare pentru ei și beneficiarii acoperișurilor Wetterbest. [wtb_easteregg lid=30]

Strategia

Strategia ce stă la baza evoluției companiei, pleacă de la principii antreprenoriale solide ce au în vedere investiții constante și consistente în tehnologizare, materie prima de

cea mai înaltă calitate, dezvoltarea continuă a echipei Wetterbest, a portofoliului de produse și a piețelor pe care activăm.

Promisiunea Wetterbest

Promisiunile sunt făcute pentru a fi respectate.
Încă de la apariția pe piață și până azi, Wetterbest își asumă cu devotament angajamentele față de clienți, angajați și parteneri. [wtb_easteregg lid=29]

Calitatea fără compromisuri

În producție se utilizează doar materii prime ce respectă certificările de calitate impuse de normativele in vigoare.

Rezistenta

Sistemele pentru acoperișuri sunt dezvoltate folosind tehnologii ce le oferă o rezistență sporita la șocuri mecanice, coroziune și în fața intemperiilor.

Durabilitate

Tehnologia multi-strat utilizată pentru protectia tablei asigură o durata de viață lungă produselor noastre.

Promptitudine

O echipă dedicată răspunde cererilor venite din partea clienților, oferind consultanță și suport tehnic, iar produsele sunt livrate rapid – în 48 de ore.

Expertiză

Îți oferim consultanță și suport tehnic în alegerea celor mai bune soluții pentru acoperișul tău.

Partener de încredere

Wetterbest susține parteneriatele stabile, de lungă durată. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat parteriate solide cu toți colaboratorii săi.

Angajator implicat

Echipa de peste 300 de membri ai Wetterbest reprezintă cea mai importantă parte a companiei, în dezvoltarea căreia se implică activ.

Istoric

2020

În luna iulie 2020, se semnează contractul de vânzare, cu grupul internațional Kingspan Group PLC [wtb_easteregg lid=32]

2020

Se inaugurează noua fabrică în Băcoi, județul Prahova, în urma unei investiții de 9,4 mililoane euro

2019

Depaco devine Wetterbest, Grupul TeraPlast atinge 99% din participația în societate.

2017

TeraPlast Group achizițonează peste 50% din Wetterbest.

2016

Se deschide un nou punct de lucru în Bacău. Începe activitatea de export a companiei.

2013

Depaco achiziționează 51% din acțiunile Cortina și începe productia în a 2-a locație la Podari, județul Dolj.

2007

Zona de afaceri a companiei se extinde trecând de la statutul de importator la cel de producător.

1999

Compania Depaco® se lanseaza cu brand-ul Wetterbest ca importator de țigle metalice.

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.