Istoric si viziune - Wetterbest

Wetterbest oferă clienţilor servicii de top:

Livrare rapidă
Ambalare sigură
Calitate certificată
Trasabilitate produsele
Consultanţă
Suport tehnic

Wetterbest este un brand românesc ce și-a făcut apariția pe piață, din dorința de a oferi soluții eficiente și totodată accesibile pentru sistemele de acoperișuri.

Compania ce a pus bazele dezvoltării brandului a fost înființată încă din anul 1999. După ce a trecut de la importator la producător local de sisteme pentru acoperișuri, trece la o nouă etapă în dezvoltarea de business, iar in 2017 a fost integrată în Grupul industrial TeraPlast.

Începând din anul 2021, Wetterbest este preluat de către Grupul Internațional Kingspan, liderul global în industria materialelor de termoizolare și de anvelopare a clădirilor.

Misiunea Wetterbest

Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperişuri metalice.

Misiunea

Mai mult, respectând promisiunea lucrului bine făcut, Wetterbest și-a asumat cu responsabilitate și rolul de educator pentru profesia de montator de țiglă metalică, prin Scoala Wetterbest,

devenind astfel prima fabrica romanească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperişuri şi învelitori, recunoscuți la nivelul Uniunii Europene.

Viziunea Wetterbest

Crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale.

Viziune

Crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale. Cum vor arăta clădirile viitorului depinde în mare măsură de ceea ce facem astăzi.

De aceea, credem cu tărie că este resposabilitatea fiecăruia dintre noi, cei implicați în acest domeniu, să contribuim la dezvoltarea de noi materiale de construcții, facile, pentru o lume mai curată, mai sigură și durabilă.

Valorile Wetterbest

Wetterbest se identifică cu un set de valori solide ce au consolidat modul în care întreaga companie funcționează zilnic.

Angajament

Ne asumăm promisiunea lucrurilor făcute așa cum trebuie, oferind produse de calitate ce se pot achiziționa ușor și convenabil.

Responsabilitate

Procesul de fabricare și ambalare se desfăsoară în conformitate cu cele mai avansate standarde de siguranță din domeniu pentru oameni și mediu.

Promptitudine

Expertii noștri oferă consultanță și suport tehnic, iar produsele sunt livrate în termen de 48 de ore.

Flexibilitate

Oferim produse și soluții pentru fiecare proiect, din dorința de a satisface cele mai înalte exigențe in materie de invelitori metalice pentru acoperișuri.

Inovare

Dezvoltăm soluții folosind cele mai noi și performante tehnlogii din domeniul materialelor metalice de construcții.

Strategia Wetterbest

Suntem întotdeauna alături de partenerii noștri, oferim programe educaționale complexe, suport și consultanță, din dorința de crea plus valoare pentru ei și beneficiarii acoperișurilor Wetterbest.

Strategia

Strategia ce stă la baza evoluției companiei, pleacă de la principii antreprenoriale solide ce au în vedere investiții constante și consistente în tehnologizare, materie prima de

cea mai înaltă calitate, dezvoltarea continuă a echipei Wetterbest, a portofoliului de produse și a piețelor pe care activăm.

Promisiunea Wetterbest

Promisiunile sunt făcute pentru a fi respectate.
Încă de la apariția pe piață și până azi, Wetterbest își asumă cu devotament angajamentele față de clienți, angajați și parteneri.

Calitatea fără compromisuri

În producție se utilizează doar materii prime ce respectă certificările de calitate impuse de normativele in vigoare.

Rezistență

Sistemele pentru acoperișuri sunt dezvoltate folosind tehnologii ce le oferă o rezistență sporita la șocuri mecanice, coroziune și în fața intemperiilor.

Durabilitate

Tehnologia multi-strat utilizată pentru protectia tablei asigură o durata de viață lungă produselor noastre.

Promptitudine

O echipă dedicată răspunde cererilor venite din partea clienților, oferind consultanță și suport tehnic, iar produsele sunt livrate rapid – în 48 de ore.

Expertiză

Îți oferim consultanță și suport tehnic în alegerea celor mai bune soluții pentru acoperișul tău.

Sustenabilitate

Sistemele pentru acoperișuri dezvoltate de Wetterbest sunt o soluție sustenabilă pentru siguranța, confortul și eficiența energetică a căminului.

Partener de încredere

Wetterbest susține parteneriatele stabile, de lungă durată. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat parteriate solide cu toți colaboratorii săi.

Angajator implicat

Echipa de peste 300 de membri ai Wetterbest reprezintă cea mai importantă parte a companiei, în dezvoltarea căreia se implică activ.

Istoric

2020

În luna iulie 2020, se semnează contractul de vânzare, cu grupul internațional Kingspan Group PLC

2020

Se inaugurează noua fabrică în Băcoi, județul Prahova, în urma unei investiții de 9,4 mililoane euro

2019

Depaco devine Wetterbest, Grupul TeraPlast atinge 99% din participația în societate.

2017

Grupul industrial TeraPlast achiziționează, în două etape, 67% din acțiunile Depaco.

2016

Se deschide un nou punct de lucru în Bacău. Începe activitatea de export a companiei.

2013

Depaco achiziționează 51% din acțiunile Cortina și începe productia în a 2-a locație la Podari, județul Dolj.

2007

Zona de afaceri a companiei se extinde trecând de la statutul de importator la cel de producător.

1999

Compania Depaco® se lanseaza cu brand-ul Wetterbest ca importator de țigle metalice.

Contactează-ne