Politica de confidentialitate - Wetterbest

Politica de confidentialitate

OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL 

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal colectate prin intermediul acestui website este Societatea WETTERBEST S.A. , cu sediul Baicoi, strada Infratirii nr.142, înregistrată la Registrul Comerţului sub J29/843/1999, CUI 12347950, în calitate de proprietar al website-ului www.wetterbest.ro.

ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTR─é CU CARACTER PERSONAL

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastr─â cu caracter personal pe care le prelucr─âm, modalit─â╚Ťile ╚Öi scopurile ├«n care le colect─âm, ├«n ce situa╚Ťii transfer─âm date cu caracter personal, precum ╚Öi drepturile ╚Öi op╚Ťiunile de care dispune╚Ťi ├«n acest sens.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm :

 • Informa╚Ťii de contact, cum ar fi: numele dumneavoastr─â, , num─ârul de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, ├«n cazul ├«n care ne comunicati aceste date;
 • Datele continute in CV-ul dvs
 • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastr─â de internet colectate prin intermediul cookie-urilor ╚Öi a tehnologiilor similare.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor condi╚Ťii legale, ave╚Ťi urm─âtoarele drepturi ├«n leg─âtur─â cu prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, prevazute in Regulamentul UE 679/2016:

 • Dreptul acces (de a solicita o copie a datelor dvs. cu caracter personal pe care le de╚Ťinem);
 • Dreptul la rectificarea oric─âror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
 • Dreptul la opozi╚Ťie sau la restric╚Ťionarea utiliz─ârii de c─âtre noi a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal;
 • Dreptul la ╚Ötergerea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n situa╚Ťiile ├«n care v-a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul, prelucrarea nu mai este necesar─â sau prelucrarea respectiv─â este contrar─â legii;
 • Dreptul la portabilitatea datelor ce v─â permite s─â primi╚Ťi o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastr─â sau s─â le transmitem unei alte entit─â╚Ťi indicate de dumneavoastr─â;
 • Dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucr─ârile efectuate pe baz─â de consim╚Ť─âm├ónt. Retragerea consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â nu va afecta legalitatea prelucr─ârii pe baza consim╚Ť─âm├óntului de dinaintea retragerii acestuia. ├Än cazurile ├«n care v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul, WETTERBEST S.A. nu va mai prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi va lua m─âsurile corespunz─âtoare pentru ╚Ötergerea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. WETTERBEST S.A. va putea, totu╚Öi, prelucra datele dvs. cu caracter personal dac─â exist─â un alt temei legal pentru respectiva prelucrare, comunicandu-va acest lucru.

Dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi drepturile men╚Ťionate mai sus, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi, folosind urm─âtoarele detalii de contact:

 • E-mail: GDPR@wetterbest.ro

Pentru a ne conforma obliga╚Ťiilor legale de securitate ╚Öi confiden╚Ťialitate a datelor ce ne revin, atunci c├ónd v─â exercita╚Ťi unul dintre drepturile de care beneficia╚Ťi ├«n calitate de persoan─â vizat─â, este posibil s─â v─â cerem s─â v─â dovedi╚Ťi identitatea, comunic├óndu-ne o copie unui document identificare sau orice alte informa╚Ťii necesare pentru a verifica faptul c─â solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua ├«n considerare orice solicit─âri sau pl├óngeri pe care le primim ╚Öi v─â vom transmite un r─âspuns cu respectarea termenelor prev─âzute de lege. Dac─â nu sunte╚Ťi mul╚Ťumit de r─âspunsul nostru sau considera╚Ťi c─â prelucrarea este f─âcut─â cu ├«nc─âlcarea legisla╚Ťiei aplicabile, pute╚Ťi formula o pl├óngere la autoritatea de supraveghere a datelor din Rom├ónia: Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal ÔÇô cu sediul ├«n Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucure╚Öti, Rom├ónia https://www.dataprotection.ro/ sau adresa la anspdcp@dataprotection.ro.

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice opera╚Ťiune de prelucrare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal va fi efectuat─â pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

 • Prelucrarea este necesar─â pentru negocierea, ├«ncheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastr─â sunte╚Ťi parte;
 • Prelucrarea este necesar─â pentru a va raspunde unei solicitari adresate prin intermediul site-ului;
 • Prelucrarea este necesar─â ├«n vederea respect─ârii unei obliga╚Ťii legale a operatorului;
 • Prelucrarea este efectuat─â ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â;
 • Prelucrarea este necesar─â ├«n vederea protej─ârii intereselor vitale ale dumneavoastr─â sau ale altei persoane fizice;
 • Prelucrarea este necesar─â ├«n scopul intereselor legitime ale WETTERBEST S.A. sau ale unui ter╚Ť, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care interesele sau drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dumneavoastr─â fundamentale prevaleaz─â asupra acestor interese;
 • ├Än cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face dac─â, pe l├óng─â un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi ├«ntrunite ╚Öi una dintre urm─âtoarele condi╚Ťii specifice de prelucrare:

ÔÇô A fost ob╚Ťinut consim╚Ťim├óntul persoanei vizate;

 • Avem o obliga╚Ťie legal─â de prelucrare a acestor categorii de date;

 

 • Prelucrarea este necesar─â pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

V─â putem folosi datele cu caracter personal ├«n urm─âtoarele scopuri (ÔÇ×Scopuri PermiseÔÇŁ):

 1. Pentru a v─â ├«ndeplini solicit─ârile ╚Öi pentru a v─â r─âspunde la ├«ntreb─ârile adresate sau la reclama╚Ťiile formulate;
 2. Procesarea candidaturii dvs (in cazul in care aplicati pentru un post vacant)
 3. Gestionarea ╚Öi administrarea rela╚Ťiei contractuale cu partenerii no╚Ötri; inclusiv plasarea, inregistrarea si livrarea comenzilor.
 4. Pentru a transmite informa╚Ťii relevante despre produsele ╚Öi serviciile noastre. Aceste informa╚Ťii pot fi transmise prin po╚Öt─â/curierat rapid, e-mail, telefon. Dac─â nu dori╚Ťi, puteti oric├ónd s─â solicita╚Ťi s─â nu le mai primi╚Ťi;
 5. Pentru realizarea de analize ╚Öi studii de pia╚Ť─â, ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii produselor ╚Öi serviciilor noastre. ├Än acest sens, v─â putem contacta at├ót pe dumneavoastr─â, c├ót ╚Öi pe prepu╚Öii dumneavoastr─â pentru completarea de chestionare;
 6. Pentru realizarea de cercet─âri de pia╚Ť─â ╚Öi pentru evaluarea strategiilor ╚Öi campaniilor de marketing;
 7. ├Än orice scop aferent ╚Öi/sau auxiliar oric─ârora dintre cele de mai sus, sau ├«n orice alt scop pentru care datele dumneavoastr─â cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legisla╚Ťiei aplicabile.

 

POSIBILE TRANSFERURI ALE DATELOR DUMNEAVOASTRA

 • Catre transportator, pentru livrarea produselor, conform contractului/comenzii;
 • Catre autoritatile locale, centrale, nationale, la cererea acestora; sau pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale.
 • Catre parteneri pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, in relatia cu dumneavoastra;
 • Catre Grupul Kingspan, din care facem parte, sau afiliati ai acestuia care respecta politicile Grupului.

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

WETTERBEST S.A. a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și a criteriilor specifice pentru păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (inclusiv conform procedurilor noastre de arhivare).

Vom ├«nceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci c├ónd nu mai sunt necesare ├«n mod rezonabil ├«n Scopurile Permise, ori atunci c├ónd v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul (dac─â este cazul) ╚Öi nu mai exist─â motive legitime sau legale care justific─â prelucrarea ├«n continuare de c─âtre WETTERBEST S.A a datelor dvs. (inclusiv obliga╚Ťia legal─â a WETTERBEST S.A. de a continua s─â stocheze datele respective)

Contacteaz─â-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.