Tablă cutată Wetterbest - Tablă ondulată acoperiș și gard

Tablă cutată Wetterbest

Tabla cutată Wetterbest, se remarcă prin rezistență sporită la șocuri mecanice, coroziune și în fața intemperiilor, datorită acoperirii cu strat de zinc a oțelului și a protecției multistrat pe ambele fețe.

 

Soluțiile Wetterbest cuprind o gamă largă de panouri de tablă cutată  la un preț avantajos pentru aplicații dintre cele mai variate. Panourile de tablă cutată pot fi utilizate pentru acoperiș, placări la exterior respectiv interior, pentru construcțiile civile și industriale, reprezentând o soluție sigură pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu diverse destinații.

Panourile de tablă cutată Wetterbest sunt fabricate din oțel galvanizat la cald și prezintă o greutate specifică redusă, cu o durata de viață îndelungată și capacitatea portantă mare.

Portofoliul Wetterbest conține 5 tipodimensiuni de tablă ondulată în variate finisaje și culori, având înălțimile cutelor între 8 și 60 mm și o garanție de până la 50 de ani. Prețul variază în funcție de caracteristicile tehnice alese pentru acoperiș sau alte lucrări executate.

[wtb_easteregg lid=17]

Protecția mediului

Produsele sunt neutre din punct de vedere biologic, nu prezintă emisii radioactive și nu sunt un factor de poluare a mediului.

Transport, manipulare și depozitare:

Tabla cutată se livrează paletizată, pentru evitarea deteriorării. Este obligatorie stocarea în spații uscate și aerisite, ferite de acțiunea directă a soarelui, a umezelii și a materialelor cu potențial agresiv – ex. mortar, acizi, pământ.

Cere ofertă de preț

Avantajele oferite de tabla cutată Wetterbest

Greutate redusă

Datorită greutății reduse de până la 5kg/mp este soluția ideală pentru acoperirea spațiilor construite pe structuri ușoare. De asemenea, costurile de transport sunt mult mai mici.

Montaj rapid și ușor

Cutele pe care le are, fac ca îmbinarea foilor să se facă cu mare ușurință și într-un mod foarte eficient. Mai mult, datorită acestui sistem special, apa nu se poate scurge prin îmbinările acestuia.

Capacitate portantă mare

Panourile de tablă cutată pot fi utilizate pentru acoperiș, placări la exterior respectiv placări la interior, reprezentând o soluție sigură pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu diverse destinații: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, silozuri, grajduri, centre sportive, săli de sport.

Întreținere

Datorită suprafețelor plane este ușor de întreținut, nu adună zăpada.

Rezistență ridicată în timp

Tabla cutată prezintă o rezistență sporită la șocuri mecanice, coroziune și în fața intemperiilor, datorită acoperirii cu strat de zinc a oțelului și a protecției multistrat pe ambele fețe. Acest lucru se traduce într-o investiție foarte bună, deoarece ea nu va trebui înlocuită pentru o perioadă lungă de timp.

Calitatea Wetterbest

Când spui Wetterbest , spui calitate, rezistență, siguranță. Suntem un brand românesc de încredere, recunoscut datorită calității produselor, în rândul montatorilor și distribuitorilor de la nivel național. Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperişuri metalice.

În același timp, ne asumăm și rolul de educator în meseria de montatori de țiglă metalică, din dorința de a îmbunătăți calitatea lucrărilor, prin Școala Wetterbest , devenind astfel prima fabrica românească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperişuri şi învelitori, recunoscuți la nivelul Uniunii Europene.

Ne dorim să fim prima opțiune în recomandarea experților în montaje de acoperișuri, dar și a clienților, pe piața din România. [wtb_easteregg lid=16]

Oferim produse și soluții pentru fiecare proiect, din dorința de a satisface cele mai înalte exigențe in materie de învelitori metalice pentru acoperișuri. Prin investiții constante, ne-am dezvoltat în timp folosind cele mai noi și performante tehnologii din domeniul materialelor metalice de construcții.

Valorile în jurul cărora ne desfășurăm activitatea sunt calitatea fără compromisuri, respectarea promisiunilor, pasiunea pentru lucrul bine făcut și grija față de oameni.

De la Wetterbest primești profesionalism, promptitudine, suport tehnic, un raport optim calitate-preț și sisteme performante într-o gamă variată de culori, pentru acoperișuri care durează o viață.

Vreau oferta
Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.