Media - Wetterbest

Media

Marian P├«rvu, produc─âtorul de acoperi┼čuri Wetterbest: Avem mai multe proiecte de investi┼úii pe list─â, dar vor fi prioritizate ├«n func┼úie evolu┼úia v├ónz─ârilor.

Marian P├«rvu, produc─âtorul de acoperi┼čuri Wetterbest: Avem mai multe proiecte de investi┼úii pe list─â, dar vor fi prioritizate ├«n func┼úie evolu┼úia v├ónz─ârilor.

10 februarie 2023
Produc─âtorul de acoperi┼čuri Wetterbest din B─âicoi, jude┼úul Prahova, a finalizat ├«n 2022 un program de investi┼úii de circa 4 milioane de euro, ├«nceput ├«n 2021, odat─â cu integrarea ├«n grupul irlandez Kingspan, care a cump─ârat compania ├«n acel an. Wetterbest a ├«ncheiat anul 2022 cu 310 angaja┼úi, un num─âr similar cu anul precedent Marian P├«rvu estimeaz─â o u┼čoar─â cre┼čtere a segmentului acoperi┼čurilor reziden┼úiale ├«ncep├ónd cu a doua jum─âtate a anului 2023, ├«n contextul ├«n care situa┼úia economic─â a ┼ú─ârii va fi stabil─â. ÔÇ×Programul de investi┼úii a avut drept o┬şbiectiv, ├«n primul r├ónd, cre┼čterea capacit─â┬ş┼úii de produc┼úie prin achizi┼úionarea a cinci linii de produc┼úie noi. Am investit masiv ├«n digi┬ştalizarea companiei prin implementarea noului sistem ERP (Enterprise Resource Planning) ├«n scopul cre┼čterii eficien┼úei tuturor proceselor opera┼úionaleÔÇť, spune Marian P├«rvu, CEO Wetterbest.ÔÇŁ A vorbit cu pasiune despre efort, rezilien╚Ť─â, determinare ╚Öi mult─â munc─â, valori care se reg─âsesc in ceea ce este ast─âzi Wetterbest. Privilegiul de a sus╚Ťine performa╚Ťa ╚Öi bucuria de a reu╚Öi este ceea ce ne motiveaz─â de a merge mai departe, de a ne dezvolta ╚Öi de a demonstra c─â ├«n Rom├ónia se poate atinge excelen╚Ťa, nu doar in sport ci ╚Öi ├«n business. Cu modestia caracteristic─â Horia ne spune:…

Citește tot articolul

Contact pres─â

Pentru informa╚Ťii despre activitatea noastr─â, resurse media sau colabor─âri media, v─â st─âm la dispozi╚Ťie.

Adelina Parepa

Marketing Manager Wetterbest

0753042927

Trimite e-mail
Contacteaz─â-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.