Wetterbest susține Sanctuarul AMP Libearty de la Zărnești, cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume - Wetterbest

Wetterbest susține Sanctuarul AMP Libearty de la Zărnești, cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume

Wetterbest susține Sanctuarul AMP Libearty de la Zărnești, cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume

Wetterbest unul dintre cei mai importanți jucători pe piața sistemelor de acoperișuri din țiglă metalică, susține activitatea din cadrul Sanctuarului AMP Libearty, cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume, situat în Zărnești, județul Brașov, în cadrul programului “Suntem dedicați planetei”.&nbsp

În cadrul parteneriatului, compania sprijină Asociația Milioane de Prieteni (AMP), administrator al sanctuarului, cu suma de 14.000 euro, asigurând integral costurile necesare pentru întreținerea a doi pui de urs, timp de un an, și, totodată, asigură materiale de construcții necesare pentru buna funcționare a sanctuarului.

Ne place viața, ne plac animalele, ne plac faptele concrete. Ursul este un simbol pentru putere, curaj și tenacitate, valori cu care ne identificăm ca și companie. Acesta este și motivul pentru care alegem să ne implicăm în acțiuni care îmbunatățesc viața animalelor și asigură un mediu mai curat pentru noi și generațiile viitoare. Brandul Wetterbest este un brand apropiat de natură, oameni și comunități”, declară Adelina Micu, Manager Marketing Wetterbest

Ne bucurăm să descoperim că echipa Wetterbest susține cauza noastră. Salvarea animalelor a fost mereu un subiect căruia nu i s-a acordat atenția cuvenită, însă încetul cu încetul, prin intermediul educației, lumea începe să aibă deschidere și în acest domeniu. Implicarea prin acest parteneriat ne ajută să oferim în continuare animalelor din grija noastră o șansă la o viață demnă. Companiile care respectă natura și animalele sunt cele care merită respectul nostru, al tuturor, pentru că doar împreună reușim să facem lumea mai bună!„, declară Cristina Lapis, Președinte AMP.

Acest parteneriat consolidează poziția Wetterbest ca fiind unul dintre cele mai implicate branduri în protecția mediului si a animalelor, din categoria producătorilor materialelor de construcții.

În cei peste 25 de ani de activitate, Asociația Milioane de Prieteni a contribuit la salvarea a peste 30.000 animale, majoritatea fără stăpân. În 2005 s-a demarat proiectul construcției celui mai mare sanctuar de urși bruni din lume, a cărui scop este de a salva urșii captivi, ținuți în cuști și în mizerie. În cadrul rezervației AMP Libearty astăzi trăiesc în habitatul lor natural peste 115 de urși.

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.