Wetterbest lansează un nou produs: Panorama – țiglă metalică modulară - Wetterbest

Wetterbest lansează un nou produs: Panorama – țiglă metalică modulară

Wetterbest lansează un nou produs: Panorama – țiglă metalică modulară

București, 2 mai 2022

Wetterbest, unul din liderii industriei locale de sisteme pentru acoperișuri, lansează un nou produs pe piața construcțiilor din Romania, Panorama – țiglă metalică modulară. Wetterbest Panorama reprezintă un sistem complet pentru acoperiș destinat fiecărui tip de casă. Modularitatea componentelor permite transportul ușor, asamblarea facilă pe acoperiș și reducerea cu până la 20% a deșeurilor, în comparație cu sistemele tradiționale de acoperiș.

“De astăzi ne extindem portofoliul cu un nou tip de produs – țiglă metalică modulară. Wetterbest Panorama este un produs cu o rezistență mecanică superioară care prin finisajul mat asigură o eleganță distinctivă acoperișului oricărui tip de casă. Fiind un produs modular este ușor de depozitat, transportat, montat. Mai mult decât atât, oferă posibilitatea dezinstalării modulelor individuale, fără a demonta întregul acoperiș, în cazul în care este nevoie de instalarea unor trape sau ferestre de mansardă.” a declarat Marian Pîrvu, CEO Wetterbest.

Wetterbest lansează un nou produs: Panorama – țiglă metalică modulară

Țigla metalică modulară Panorama are un design unic prin canelura specifică care separă plăcile individuale. Canelura asigură o poziționare ușoară în momentul montajului, ușurează instalarea și măsurarea volumului de material necesar, asigură o suprafață uniformă acoperișului, oferă rigiditate suplimentară și compensează tensiunile cauzate de dilatarea termică.

Un singur set Wetterbest Panorama include 270 de plăci, echivalentul a 238,76 m 2 de acoperiș. Acesta este disponibil pe europaleți cu un ambalaj ce oferă un nivel înalt de protecție, format din polistiren, benzi dedicate pentru protecția marginilor, borduri de protecție, capac din carton și acoperire cu folie. Țigla metalică modulară – Wetterbest Panorama vine la pachet cu o serie de accesorii, precum: pazie, dolie, șorț streașină, colector fronton, etc.

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.