Despre țiglele metalice Wetterbest

Produsele Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, dezvoltate ca material pentru învelitorile de acoperişuri. Au durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţii: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt special concepute pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor, prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori.

Țigla metalică Wetterbest® este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit. Se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin greutate specifică redusă, prin gama variată de culori şi dimensiuni și o durată medie de viaţă de 50 de ani.

Țigla metalică Wetterbest® este incombustibilă, folosirea acesteia drept material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.

Vreau oferta

Țiglele metalice Wetterbest sunt realizate cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat și prevopsit de pe piaţa europeană. Sunt de 7-10 ori mai uşoare decat ţiglele ceramice sau de beton. Sunt uşor de montat. Sunt foarte rezistente la coroziune datorită stratului de zinc și straturilor de vopsea. Sunt rezistente la intemperii şi radiaţii ultraviolete.

Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest se comportă excelent la solicitările mecanice. Sunt uşor de intreţinut, iar suprafaţa lor netedă nu reţine umezeala, Praful sau alte impurităţi, acestea fiind indepărtate foarte uşor de ploaie.

Astfel, spre deosebire de alte țigle, nu permit apariția mușchilor și mucegaiului. Au fost concepute pentru acoperișuri cu pantă, atat pentru construcții noi, dar și pentru renovări.

Au un design elegant şi sunt disponibile intr-o paletă largă de culori: peste 30 de nuanțe lucioase și mate. Modelele de țiglă metalică Cardinal, Colosseum, Gladiator prezintă o inălțime a ondulei peste media uzuală, aspect care le conferă atat un avantaj estetic, cat și unul de rezistență mecanică.

Cere o ofertă pentru proiectul tău

Avantajele oferite de țigla metalică Wetterbest

Calitate

Țiglele metalice Wetterbest sunt fabricate din oțel zincat, aluzincat și prevopsit de cea mai înaltă calitate, de la importanți producători europeni precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

Greutate redusă

Tabla de acoperiș are o greutate redusă, de 7-10 ori mai redusă decât ţigla ceramică sau de beton. Aceasta contribuie la reducerea costurilor de construcție, consumul de beton armat și lemn fiind mult mai mic comparativ cu construcțiile cu învelitori de 10-40 kg/mp.

Rezistență

Durabilitatea definește calitatea Wetterbest, învelitorile metalice fiind proiectate să reziste peste 50 de ani. Compoziția chimică a straturilor de zinc și vopsea oferă protectie îndelungată și durabilitate în orice condiții de vreme, rezultând o excelentă rezistență la ultraviolet și coroziune, precum și la prevenirea apariției mușchilor și a mucegaiului.

Estetică

moderne, estetice, se incadrează perfect in orice stil arhitectural de clădire. Fiind ușor de montat și de întreținut, suprafața lor netedă nu reține umezeală, praf sau alte impurități. Tabla de acoperiș Wetterbest este disponibilă în 14 nuanțe lucioase și mate, în forme diferite și grosimi cuprinse între 0.4 mm și 0.6 mm.

Siguranță

Comportament excelent la solicitările mecanice, nu crapă și nu se sparg, datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară.Țiglele metalice Wetterbest sunt certificate ISO 9001 și conțin marcaj CE.

Wetterbest – Pe fiecare casă

La fel de potrivite pentru construcții noi, cât și pentru renovări ale acoperișurilor existente, produsele Wetterbest se asociază cu tendințele arhitecturale moderne, oferind învelitori metalice de calitate, rezistente si sigure.

Siguranță împotriva infiltrațiilor

Profilele de țiglă Wetterbest sunt prevăzute cu două canale capilare Cardinal care conferă siguranță împotriva infiltrațiilor, dar și rezistență mecanică mărită, grație majorării înălțimii treptei de la 20 la 30 mm, în cazul profilului Wetterbest Plus.

Greutatea redusă, de sub 5 kg/mp, oferă posibilitatea dimensionării economice, atât a şarpantei, rezultând un consum mai mic de lemn, cât și a construcţiei în ansamblu, rezultând un consum mai scăzut de beton armat comparativ cu construcțiile care au învelitori de 10-40 kg/mp. Ţiglele metalice inscripţionate cu marca Wetterbest au grosimea standard cuprinsă între 0.4 mm și 0.6 mm.

Toate ţiglele metalice Wetterbest au inscripţionate pe spatele profilului marca, numărul de comandă, data fabricaţiei, codul semifabricantului, SO 9001 și marcajul CE. Pentru o învelitoare metalică rezistentă, trebuie îndeplinite cumulativ următoarele 3 condiţii: materie primă de bună calitate, profilare precisă pe linii automate performante şi montaj calificat (prin intermediul distribuitorilor autorizați).

Wetterbest oferă în acelaşi timp, atât cele trei condiţii obligatorii pentru o învelitoare rezistentă, de calitate superioară, cât şi alte avantaje precum livrare rapidă şi consiliere de specialitate.

ATENȚIE! Nu se recomandă utilizarea unor panouri de țiglă metalică mai lungi decat echivalentul a 8 pași, întrucât acestea se deformează ireversibil, indiferent de modul de manipulare!

Cere ofertă pentru proiectul tău
Contactează-ne