Tablă cutată - Wetterbest
Wetterbest te premiază - Fii gata să câștigi un acoperiș pentru casa ta! VEZI DETALII

Despre tabla cutată Wetterbest

Soluțiile Wetterbestcuprind o gamă largă de panouri de tablă cutată pentru aplicații dintre cele mai variate. Panourile de tablă cutată pot fi utilizate pentru acoperiș, placări la exterior respectiv interior, pentru construcțiile civile și industriale, reprezentând o soluție sigură pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu diverse destinații.

Panourile de tablă cutată Wetterbest sunt fabricate din oțel galvanizat la cald și prezintă o greutate specifică redusă, cu o durata de viață îndelungată și capacitatea portantă mare.

Portofoliul Wetterbest conține 5 tipodimensiuni de tablă cutată, având înălțimile cutelor între 8 și 60 mm.

Cere ofertă de preț

Calitatea Wetterbest

Când spui Wetterbest , spui calitate, rezistență, siguranță. Suntem un brand românesc de încredere, recunoscut datorită calității produselor, în rândul montatorilor și distribuitorilor de la nivel național. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri încredere, confort și siguranță prin produse care se achiziționează ușor și convenabil. În același timp, ne asumăm și rolul de
educator în meseria de montatori de țiglă metalică, din dorința de a îmbunătăți calitatea lucrărilor, prin Școala Wetterbest.

Ne dorim să fim prima opțiune în recomandarea experților în montaje de acoperișuri, dar și a clienților, pe piața din România.
Valorile în jurul cărora ne desfășurăm activitatea sunt calitatea fără compromisuri, respectarea promisiunilor, pasiunea pentru lucrul bine făcut și grija față de oameni.

De la Wetterbest primești profesionalism, promptitudine, suport tehnic, un raport optim calitate-preț și sisteme performante într-o gamă variată de culori, pentru acoperișuri care durează o viață.

Vreau oferta
Contactează-ne