Parteneriat Salvamont Romania - Wetterbest

Parteneriat Salvamont Romania

Wetterbest susține Salvamont România

Wetterbest susține Salvamont România cu 50.000 de euro, pentru reabilitarea acoperișurilor bazelor montane. Programul „Planet Passionate”, în cadrul căruia s-a semnat parteneriatul, se va derula pe parcursul a 2 ani.

Prin intermediul acestui parteneriat, Wetterbest va sprijini proiectul Salvamont de refacere a acoperișurilor bazelor montane cu sisteme complete de învelitori metalice pentru acoperișuri, care asigură o izolare mai bună și sunt rezistente la condițiile meteorologice de la altitudini mari. De asemenea, Wetterbest va susține financiar montarea de panouri fotovoltaice în posturile și refugiile Salvamont care nu dispun de energie electrică.

Avem datoria față de generațiile viitoare să contribuim la crearea unei lumi mai curate și mai sigure, iar Wetterbest este o companie responsabilă, care își propune să implementeze proiecte sustenabile pentru viitor. Salvamont este unicul serviciu de salvare montană din România. Susținerea noastră este un semn de apreciere a muncii incredibile pe care echipa Salvamont o desfășoară zilnic”, a spus Marian Pirvu, CEO Wetterbest.

Ne bucurăm să avem alături de noi compania Wetterbest, cu ajutorul căreia vom reuși sa reabilităm bazele, posturile și refugiile montane prin mijloace sustenabile, cu materiale durabile și de calitate. Acest parteneriat ne ajută considerabil, în eforturile noastre de a oferi condiții mai bune de muncă pentru salvamontiști, pentru a putea fi mai eficienți în ajutorul pe care îl oferim turiștilor și pentru ca activitatea de salvare montană să se poată desfășura cu adevărat la înălțime”, a adăugat prof. Sabin Cornoiu, Președintele Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România.

Salvamont România este serviciul național de urgență ce asigură salvarea în munți și în alte locuri greu accesibile și care dispune, în acest moment, de 42 de structuri de intervenție județene și locale ce dețin 140 de baze montane. 65.000 de turiști au fost salvați în cele peste 100.000 de misiuni realizate cu succes de salvamontiști în ultimii 10 ani. Întrucât starea bazelor, posturilor sau refugiilor Salvamont este în permanență afectată de factorii naturali specifici zonei montane se impune, in permanență, realizarea de lucrări de reabilitare cu materiale de cea mai bună calitate. Începând din acest an, Wetterbest a aderat la programul „Planet Passionate”, susținut la nivel global de Grupul Kingspan. În cadrul acestui program, în companie au fost instalate panouri solare care ajută la reducerea emisiilor de carbon cu 77 tone pe an și au fost plantați peste 1200 puieți în județul Prahova. Intern, compania Wetterbest a lansat o inițiativă de reducere a consumului de apă și a echipat toate unitățile de producție cu containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

sa-impadurim-impreuna

Să împădurim împreună

sa-impadurim-impreuna

Folosim energie verde

sa-impadurim-impreuna

Utilizăm materie primă reciclabilă

sa-impadurim-impreuna

Susținem Sanctuarul AMP Libearty

sa-impadurim-impreuna

Programul Planet Passionate

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.