Marian Pîrvu, producătorul de acoperişuri Wetterbest: Avem mai multe proiecte de investiţii pe listă, dar vor fi prioritizate în funcţie evoluţia vânzărilor. - Wetterbest

Marian Pîrvu, producătorul de acoperişuri Wetterbest: Avem mai multe proiecte de investiţii pe listă, dar vor fi prioritizate în funcţie evoluţia vânzărilor.

Marian Pîrvu, producătorul de acoperişuri Wetterbest: Avem mai multe proiecte de investiţii pe listă, dar vor fi prioritizate în funcţie evoluţia vânzărilor.

Producătorul de acoperişuri Wetterbest din Băicoi, judeţul Prahova, a finalizat în 2022 un program de investiţii de circa 4 milioane de euro, început în 2021, odată cu integrarea în grupul irlandez Kingspan, care a cumpărat compania în acel an. Wetterbest a încheiat anul 2022 cu 310 angajaţi, un număr similar cu anul precedent

Marian Pîrvu estimează o uşoară creştere a segmentului acoperişurilor rezidenţiale începând cu a doua jumătate a anului 2023, în contextul în care situaţia economică a ţării va fi stabilă.

„Programul de investiţii a avut drept o­biectiv, în primul rând, creşterea capacită­ţii de producţie prin achiziţionarea a cinci linii de producţie noi. Am investit masiv în digi­talizarea companiei prin implementarea noului sistem ERP (Enterprise Resource Planning) în scopul creşterii eficienţei tuturor proceselor operaţionale“, spune Marian Pîrvu, CEO Wetterbest.”

A vorbit cu pasiune despre efort, reziliență, determinare și multă muncă, valori care se regăsesc in ceea ce este astăzi Wetterbest.

Privilegiul de a susține performața și bucuria de a reuși este ceea ce ne motivează de a merge mai departe, de a ne dezvolta și de a demonstra că în România se poate atinge excelența, nu doar in sport ci și în business.

Cu modestia caracteristică Horia ne spune: “Cel mai fericit moment nu e pe vârf. Cele mai fericite momente sunt pe munte. Ma bucur că sunt companii care apreciază muntele și susțin performanța. Multumesc Wetterbest.”

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.