Wetterbest Iskola - Wetterbest

Wetterbest Iskola

Jelentkezzen a Wetterbest® Iskolában

  Elfogadom, hogy e-mailben és / vagy telefonon kapcsolatba lépjenek velem. Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi politikát

  A szakiskolák hiánya és a szakképzett munkaerő egyre csökkenő száma a legfontosabb okok a Wetterbest Iskola 2015-ben történő létrehozásának, főleg a tetőburkoló rendszer szerelők és forgalmazók, eladók részére.

  Ez a kezdeményezés arra törekszik, hogy meghatározza a szerelők által végzett munka látható változását, a munka minőségének növelése irányában. Még inkább, tágabb kontextusban, vágyunk arra, hogy hozzájáruljunk a romániai helyzet általános javulásához. Mutassuk meg, hogy lehetséges!

  A Wetterbest Iskolát az Országos Tanűgyminisztérium akkreditálja a Nemzeti Képesítési Hatóságon és a Megyei Kifizetési és Szociális Ellenőrzési Hivatalon keresztül. Alapvetően az első romániai üzemvagyunk, amely tetőfedő és tetőburkoló rendszereket szerelőket kiképzését tűzte ki céljául.

  A képzésen résztvevők a következőket ismerik meg: a munkahely szervezése, a munka minőségének biztosítása, a munkaeszközök karbantartása, a bádogosmunka előkészítése, a bádoglemezek készítése, a bádogos elemek felszerelése, a fém védő rendszerek összeszerelése a technológiai berendezések hőszigetelésére irányuló munkálatoknál, a tetőburkolatok összeszerelése, a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra, valamint a vészhelyzetekre és a környezetvédelmi normák alkalmazására vonatkozó szabályok alkalmazását.

  Az EU-szinten elismert kurzus modulokra tagolódik, és 40 órás időtartamú. Ez magában foglalja mind az elméleti képzéseket (az osztályteremben), mind a gyakorlatit (a műhelyben) mindkét ülésen, a támogató anyagokat mi biztosítjuk.

  A Wetterbest Iskola a Depaco székhelyén kerül megrendezésre Băicoiban, Temesváron és Kolozsváron, speciálisan berendezett területeken. A Wetterbest forgalmazók vagy más, közös megállapodás szerinti helyeken, országos szinten is tanfolyamokat szerveznek.

  A tanfolyamokra az ország egész területéről jelentkezhetnek szerelők a scoala@wetterbest.ro e-mail címen, illetve az alábbi beiratkozási űrlap kitöltésével.

   

  Amennyiben további információt szeretne megtudni a tető szerkezetéről, látogasson el a Hasznos információk oldalra.

  Video oktatás

  Noul Wetterbest Cardinal

  Straturile de protecție care alcătuiesc țigla metalică Wetterbest

  Making of – Noua fabrică Wetterbest din Băicoi

  Wetterbest Gladiator

  Stubai szerszámok

  Tetőlezáró elemek

  See more
  Contactează-ne