Teljes vízelvezető rendszer - Wetterbest
Tetőfedő tartozékok

Teljes vízelvezető rendszer

Az esővízelvezető rendszer kiegészíti a tető funkcionalitását, mivel biztosítja a víz hatékony elvezetését.

 

A Wetterbest® vízelvezető rendszer elemeit pontosan méretezett, automatizált gyártósorokon munkálják meg, vízállóak, gyorsan összeszerelhetők és felszerelhetők.

Mivel a legjobb minőségű acéllemezből készültek, a Wetterbest® vízelvezető rendszerek bármilyen éghajlaton alkalmazhatók és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Az anyag szavatolja a színtartósságot, a költségek nélküli fenntartást , kivételes merevséget és elhanyagolható hőtágulást, függetlenül a hőmérséklettől.

Továbbá, a teljes termékkínálat gazdag kromatikus spektrumban elérhető bármilyen típusú projekt szerint.

A Wetterbest® vízelvezető rendszer kétféle típus méretben készül:

Wetterbest® 125/88, ahol a csatorna átmérője 125 mm, a lefolyó átmérője 88 mm.

Wetterbest® 150/97, ahol a csatorna átmérője 150 mm, a lefolyó átmérője 97 mm.


leírás

Granite® Rain

Az esővízelvezető rendszer nagy jelentőséggel bír a tetőburkolat funkcionalitásában és esztétikájában.

A Wetterbest® folyamatosan törekszik a vízelvezető rendszer további fejlesztésére és innovációjára. Ezért iktattuk be portfóliónkba a legmodernebb, az Voest Alpine vízelvezető rendszeréhez tervezett, speciális acéllemezeket.

A Granite® Rain acél a leghatékonyabb arányt biztosítja az esztétika, a tartósság és a költség között.

 

 

Az Voest Alpine új nyersanyaga ötvözi a tartósságot a könnyű használat, a rugalmasság, a garancia és az esztétika terén.

ELŐNYÖK

  • Szemcsés megjelenésű
  • A festék védőréteg fokozott rugalmasságot biztosít, amely növeli az időjárásállóságot
  • Cink réteg 275 gr/mp

 

Contactează-ne

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/r63016wett/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/r63016wett/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/r63016wet...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/r63016wett/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52