SUPREM 50 - Wetterbest
Tető befejezése

SUPREM 50 - Maximális védelem minden tető számára A legmagasabb szintű védelem korrózió és UV sugárzás ellen

A Suprem 50 előnyei

A SUPREM 50 biztosítja az ultraibolya sugarak elleni legerősebb védelmet, még a magasan fekvő területeken is.

Az ultraibolya sugarak (Ruv 4) és a korrózió (RC5) elleni legmagasabb szintű védelemmel rendelkezik, a vonatkozó előírásoknak megfelelően.


leírás

A SUPREM 50 a legnagyobb mechanikai szilárdságot biztosító bevonat.

A védőbevonat vastagsága 50 mikron, ami a piacon található festék alapú bevonatok közül a legjobb karcolás elleni védelmet biztosítja.

A SUPREM 50 extrém körülmények között is az anyag kiváló megmunkálhatóságát biztosítja. A lemez mínusz 15 Celsius fokon is jól hajlítható és felszerelhető.

Az enyhén matt struktúra tervezése folytán ellenáll a gépi kezelésnek és kiváló védelmet biztosít a gyártási folyamat és a tetőszerkezet összeállítása során. Az említett kiváló tulajdonságoknak köszönhetően a gyártó kiterjesztett jótállást biztosít a termékre.

ÉLETTARTAM

A SUPREM 50 védőbevonatra 50 év korrózióellenes jótállást biztosítunk, továbbá a védőbevonatnak köszönhetően tetőcserepei 25 év múltán is újszerű megjelenéssel rendelkeznek majd.

ALKALMAZHATÓSÁG

A Wetterbest SUPREM 50 a már meglévő portfóliónk kibővítése érdekében jött létre, így bizalommal használható a 4 fém tetőcserép profilunk, illetve a Click profilok, továbbá a mini hengerek és a trapéz alakú profilok esetében is.

KÜLALAK

Esztétikai szempontból eleganciájával és kifinomultságával az enyhén matt textúra eltér a piacon található egyéb matt mélytextúrájú védőbevonatoktól.

Tovább

a legújabb NEOMAT 30 védelem a Wetterbesttől

Tovább

a legújabb NEOMAT 30 védelem a Wetterbesttől

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.