FENSTROSTEP MAX padlásfeljáró lépcső - Wetterbest
Lépcsők

FENSTROSTEP MAX padlásfeljáró lépcső

A FENSTROSTEP MAX padlásfeljáró lépcső vonzó kialakítása ellenálló fenyőfa alapanyagának, az ajtó fehér színének és a tartozékok fekete festésének köszönhető.

A lépcső rugós nyitószerkezete egyszerű nyithatóságot és összecsukhatóságot biztosít, továbbá a rendszer magában foglal egy olyan biztonsági szerkezetet is, mely meggátolja, hogy a lépcső magától, véletlenül kinyíljon.


leírás

A FENSTROSTEP MAX padlásfeljáró lépcsőhöz tartozik egy biztonsági korlát is, amelyet a lépcső éleitől távolabb helyeztünk el, a kezek esetleges sérüléseinek elkerülése érdekében. Ugyanakkor a védőhüvelyek a padló védelmét szolgálják. Mindhárom FENSTRO típusú padlásfeljáró lépcső ergonomikus tervezésű és szigetelt, többféle vastagságú ajtóval van ellátva, ami a magas termikus hatásfok szempontjából lényeges.

A FENSTROSTEP MAX padlásfeljáró lépcső struktúrája megegyezik a STEP&STEP PLUS lépcső típuséval, de az ajtó vastagabb, ami az energiahatékonyságot fokozza. Ennek következtében a termék nagyobb hőkomfortot biztosít, továbbá komoly segítséget nyújt az energiatakarékosság terén.

Elérhető méretek

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.