Általános szerződési feltételek - Wetterbest

Általános szerződési feltételek

Köszönjük, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat választotta.

Az oldal elérése és használata magában foglalja az alábbi feltételek Ön által való elfogadását. A weboldal legjobb körülmények közötti használatához ajánlott gondosan elolvasni az összes alábbi feltételt.

A weboldal teljes tartalma, beleértve: szövegek, grafikák, fényképek, szoftverek, logók és egyéb anyagok a szerzői jog által védettek, és a Wetterbest, ennek társvállalatai vagy partnerei tulajdonát képezik. Erről a honlapról semmilyen anyag nem reprodukálható (részben vagy egészben), illetve nem módosítható a Wetterbest írásos beleegyezése nélkül.

Azok a felhasználók, akik az jelen webhelyen található anyagokat sokszorosítják vagy módosítják, vállalják a romániai törvények, valamint a szerzői jogokra vonatkozó  nemzetközi egyezmények által előírt következményeket. Az ezen a honlapon felmerülő bármely vitarendezés a Wetterbest székhelye szerinti, romániai polgári bíróságok hatáskörébe tartozik.

A fentiek értelmében a következők nem megengedettek:

  •  a jelen webhelyen található anyagok és információk másolása, sokszorosítása, terjesztése, archiválása vagy bármely módon történő tárolása, kivéve a Letöltés szakaszban foglaltakat;
  • a közzétett anyagok és információk bármely módon való törlése vagy módosítása, illetve bármely fenti tevékenység végrehajtásának megpróbálása;
  • a webhely tartalmába való beavatkozás megpróbálása bármely módon;
  • a DEPACO rendszer sebezhetőségének vagy a Wetterbest hálózat bármely szerverének vagy szolgáltatásának, nem nyilvános, nem engedélyezett tesztelésének vagy szkennelésének megpróbálása ;
  • a weboldalon közzétett e-mail címek használata a tulajdonosok írásbeli beleegyezése nélkül, a levelezőlistákon történő terjesztésre, kereskedelmi célú e-mailek küldésére („spamming”), illetve a jogos személyes e-mail küldésén kívül bármilyen más célra.

E szabályok bármelyikének megsértése polgári vagy büntetőjogi felelősséget von maga után. A Wetterbest megvizsgálja az ilyen jogsértésekkel járó tényeket, és együttműködik a jogi hatóságokkal az inkriminált felhasználók elleni vádemelésben.

A termékkel kapcsolatos információk:

A Wetterbest mindent megtesz annak érdekében, hogy maximális pontossággal mutassa be a termékek színeit, specifikációit és leírását. Azonban, a nagy mennyiségű adat miatt, véletlen információk jelenhetnek meg a termékekre vonatkozó információkban. Továbbá a képernyőn megjelenő színek eltérhetnek a termékek valós színeitől.

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.