Asociaţia Wetterbest - Wetterbest

Asociaţia Wetterbest

Asociaţia Wetterbest pentru Comunitate a luat naştere în 2016, din dorinţa echipei de management de a da ceva înapoi comunităţii din care face parte. O atenţie deosebită este acordată copiilor şi tinerilor din Băicoi şi zonele limitrofe, care au nevoie de condiţii optime de educaţie, sănătate şi suport moral pentru a se putea dezvolta şi pentru a deveni vectori ai schimbării în bine.

Compania se implică în proiecte din domeniile: educaţie, sănătate, antreprenoriat, artă sau sport. Proiectele asociaţiei includ: oferirea de burse de performanță elevilor cu rezultate excepționale la învățătură, abonamente gratuite pentru cursuri de tenis dedicate copiilor, desfășurate pe terenul propriu al companiei, sponsorizarea clubului de rugby din Băicoi – CS Aurora, tabere școlare şi susţinere financiară pentru participarea la competiţii sportive.

 

Sediul asociației: strada Oltului, nr. 145, Băicoi, Prahova, 105200

E-mail: asociatiawtb@wetterbest.ro

Printre acțiunile desfășurate până la acest moment se numără: sponsorizarea unei tabere școlare pentru elevi de la Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” Băicoi, dotarea laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale Țintea, reabilitarea bibliotecii şcolare şi achiziționarea de manuale pentru elevii de la Școala Gimnazială Liliești din Băicoi, sprijinirea elevei Isabela Bulgaru pe parcursul studiilor la Facultatea de Criminologie și Psihologie la University of West London şi altele.

În plus, Wetterbest se implică activ în comunitatea din Băicoi, în funcție de nevoile identificate. Spre exemplu, asociaţia a colaborat cu Primăria Locală pentru a reface acoperișul sediului Pompierilor Smurd din Băicoi. De asemenea, compania a dotat secţia de chirurgie a Spitalului din Băicoi cu aparatură de peste 20.000 de euro.

Contactează-ne