Bookland - Wetterbest

Bookland

Împreună construim oameni

Wetterbest a încheiat un parteneriat cu asociația Bookland Romania în vederea susținerii cu materiale sustenabile pentru renovarea acoperișurilor școlilor din mediul rural.

Primul proiect rezultat in cadrul acestui parteneriat este Scoala Gimnazială din localitatea Moșoaia, judetul Arges, școală în care învață peste 300 de copii.

În cadrul acestui proiect am asigurat peste 750 de metri pătrați de țiglă metalică împreună cu accesoriile aferente pentru renovarea acoperisului, astfel încît elevii să își desfășoare activitatea în condiții optime.

Educația în mediul rural reprezintă o provocare atât din perspectiva asigurării unor spații adecvate cât și din perspectiva asigurării de resurse umane specializate pentru fiecare disciplină. Egalitatea de șanse în ceea ce privește accesul la educație este însă un drept fundamental în Romania.

Pentru că o societatea dezvoltată are la bază educația și un proces continuu de invățare Wetterbest se implică activ în visul de a avea la sate școli moderne și complet utilate.

sa-impadurim-impreuna

Să împădurim împreună

energie-verde

Folosim energie verde

materie-prima-reciclabila

Utilizăm materie primă reciclabilă

parteneriat-salvamont

Parteneriat Salvamont Romania

AMP-Libearty

Susținem Sanctuarul AMP Libearty

planet-passionate

Programul Planet Passionate

Contactează-ne
This site is registered on wpml.org as a development site.